Saturday, June 26, 2010

Radiant Life Laser Acu Prof Nik Omar - Rawatan Untuk Kesihatan

Jika anda mempunyai sebarang masalah yang tidak dapat disembuhkan
Dan penyakit anda semakin hari semakin lemah
Cublah alat ini - Radiant Life Laser Acupuncture
Untuk memulihkan Kesihatan Badan
Memperbaiki Imun Sistem
Membuang Toksid - Nyah Toksid dari Badan

Bagaiman Toksin Terjadi

Toksin dalam tubuh manusia terjadi akibat pencemaran. Antaranya ialah pencemaran makanan akibat penggunaan bahan kimia secara berleluasa seperti racun perosak,racun serangga dan baja kimia untuk aktiviti pertanian. Kesihatan menjadi lebih parah apabila manusia mengambil makanan yang mengandungi bahan pengawet, perisa tiruan, bahan tambahan dan sebagainya merupakan punca utama terjadi toksin dalam badan. Inilah sebabnya terjadi pelbagai penyakit seperti tumor, kanser. migrain, dan sebagainya. Fakta daripada pelbagai kes penyakit mendapati bahawa hampir 90% punca penyakit adalah disebabkan oleh toksin. Di dalam sistem fisiologi tubuh, apabila seseorang itu sakit, badan sedang berusaha untuk menyingkirkan sisa-sisa buangan, mukus dan toksin yang menghalang fungsi tubuh. Toksin yang berada di dalam saluran darah akan di bawa ke pelbagai bahagian organ dan merosakkannya.

Tahukah Anda?

TIDAK RAMAI yang terfikir untuk melakukan pembuangan toksin dalam badan. Bayangkan jika seseorang yang tidak pernah membuang toksin sejak lahir dari umurnya mencecah 30 tahun,bermakna sudah macam-macam sisa toksin terkumpul dalam badannya. Jika sistem semula jadi tubuhnya tidak mampu untuk membuang toksin tersebut secara semula jadi, itulah yang akan menyebabkan kulit seseorang itu kusam, berjerawat dan banyak lagi keburukan lain.

Toksin terdapat hampir di semua organ manusia, di mana sebahagian besarnya terhasil apabila sisa makanan yang tidak dicerna sepenuhnya, pemakanan ubat-ubatan kimia, merokok, pengambilan minuman keras dan pemakanan yang tidak seimbang, tidak dapat dikeluarkan dari dalam tubuh. Justeru sisa-sisa ini akan terkumpul di mana-mana bahagian dalam organ tubuh manusia lalu menghasilkan toksin. Sepatutnya semua sisa-sisa ini dikeluarkan dengan cara semula jadi membabitkan dua organ utama iaitu hati dan usus.

Antara kaedah penyingkiran toksin secara semula jadi ialah melalui perkumuhan seperti pembuangan air besar yang perlu berlaku sekurang-kurangnya sekali sehari bagi orang normal. Terdapat mereka yang hanya membuang air besar seminggu sekali. Ini kerana corak pemakanan yang tidak betul seperti kurang mengambil makanan berserat dan minum air masak serta kurang bersenam. Sedangkan proses membuang air besar yang normal dan baik untuk seseorang ialah sekali sehari. Namun jika seseorang tidak membuang air dengan kad ar yang sepatutnya, kemungkinan besar,najis yangalam usus akan menjadi hitam dan melekat pada dinding usus,seterusnya menjadi toksin dalam tubuh. Toksin yang tidak dikeluarkan secara semula jadi itu pula, akan diserap semula dalam badan dan ini boleh mengakibatkan pelbagai penyakit.

Umpamanya jika toksin itu menyerang buah pinggang ia akan menyebabkan kerosakan buah pinggang atau lebih dikenali sebagai Nepthrotic Syndrome. Kalau toksin itu menyerang jantung, ianya akan mengakibatkan sakit jantung. Sekiranya menyerang hati, ianya akan menyebabkan hepatitis A,B atau C , Cirrhosis atau kanser hati.

Kencing Manis
Keletihan
Buah Pinggang
Masalah Jantung
Allergik
dan penyakit Kronik

Boleh digunakan Untuk Satu Keluarga - Warranti 3 bulan.


Lihat keberkesanannya selama 3 bulan.Harga di Malaysia RM 1,350.00
Harga pos ke Sabah, Serawak, sila tambah RM 35.00

For Brunei, Singapore & Other Part of The World
Price Per unit US $ 600.00 including postage

Pesanan sila e mail kami: fahom2009@gmail.com
atau call 019 9401915, 019 9181915


Dapatkan dari
Klinik Homeopatthy Dr Nik Omar di KL, Bangi, Shah Alam, Damansara atau Pasir Mas
Tel 019 9401915

2 comments:

Acupuncture Malaysia said...

We have sent one unit by post to Kuwait last week

Acupuncture Malaysia said...

We have sent one unit by post to Kuwait last week